HUIS DE WITTE


Door Elwin De Witte en Harold Wijnholds - 31 mei 2014

Deze website is ontworpen voor de familie De Witte om te helpen met de verkoop. Huis De Witte ligt aan de Heidehoek nummer 5 en is een mooie grote villa. Omdat familie De Witte graag kleiner wil gaan wonen was het nodig om het huis zo snel mogelijk te verkopen.

Aan deze website hebben we veel tijd besteed maar er is uiteindelijk toch op een mooi en vriendelijk ontwerp gekomen. 

Website bezoeken

DE OPDRACHT

De opracht was om een een informatie website te maken voor familie De Witte.

Het doel van de website is om aanvullende informatie geven, naast de website van de makelaar. 

Het ontwerp moest een vriendelijk en professioneel uiterlijk hebben. 

Bij het bouwen van de website moesten we er rekening mee houden dat het een tabletvriendelijke website moet worden. 

Mensen moeten op de website informatie vinden over hoe het huis in elkaar zit. Dus wat de vier gezichten van het huis zijn en wat de 6 tuinkamers inhouden.

Ook moesten er foto's en plattegronden opkomen.


TABLET VRIENDELIJK ONTWERP

Voor deze website was het belangrijk dat het uiterlijk tablet vriendelijk was omdat veel mensen deze zouden gebruiken om even aan hun familie en vrienden te laten zien. Er zijn ook links gemaakt voor deze website om hem met Facebook en Twitter te delen zodat het nog beter was om met familie en vrienden te delen.


MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Deze website heeft een duidelijke interface en is voor iedereen makkelijk te gebruiken, of je nou onderweg bent of als je gewoon thuis op de bank zit. De kopjes zijn groot gemaakt zodat je gelijk ziet wat er verteld wordt. 
ZAKELIJK EN SIMPEL

Veel mensen zullen deze website gebruiken om even te kijken maar als koper is het natuurlijk belangrijk dat het huis goed overkomt. Daarom hebben wij gekozen voor een zakelijk ontwerp. We hebben deze website ook zo simpel mogelijk gemaakt zodat de prestaties extra goed waren en alles er heel eenvoudig uitzag.