OVER ONS
ELWIN DE WITTE

Hallo, ik ben Elwin

Ik ben een goede vriend van Harold en dat is de rede dat we samen dit bedrijf zijn begonnen. Ik heb Harold ontmoet op school. Wij zitten allebij op de Havo en doen nog iets extra's, namelijk het Technasium. Dan krijgen wij 5 uur per week les in het "Technolab" van onze school. In deze lessen doen wij projecten die met techniek en ontwerpen te maken hebben.

Hieronder staan wat hobby's waar ik me mee bezig houd.

ONTWERPEN

Ik houd heel erg van ontwerpen. Daarom ben ik samen met harold een ontwerp-bedrijf gestart. Ik houd ervan om gebouwen te ontwerpen en na te bouwen. Vroeger maakte ik hiervan complete plattegronden, tegenwoordig doe ik dat in sketchup.
SNOWBOARDEN

Mijn favoriete sport is snowboarden. De snelheid en de vrijheid vindt ik fantastisch! Het is niet alleen snowboarden hoor, ik houd ook heel erg van skiĆ«n. Met mijn familie ga ik bijna elke vakantie naar Zweden.

ARCHITECTUUR

Ik vind het heel mooi om naar huizen en gebouwen te kijken. Als ik een mooi huis of gebouw zie zou ik hem het liefst willen fotograferen. We gaan binnekort verhuizen en ik kijk nu naar veel huizen om inspiratie op te doen zodat we zelf een prachtig huis kunnen ontwerpen.