ONS AANBOD


overzicht 

Hier kun je lezen wat wij allemaal aan te bieden hebben. Van websites tot visitekaartjes en enveloppen. WEBSITE


Vanaf €129,-

Bij ons kunt u een geweldige website laten maken. We zorgen ervoor dat je een website krijgt die helemaal bij jou past. Wij nemen voor ude tijd zodat we samen iets moois kunnen maken.

Wat de prijs betreft is de basisprijs vanaf €129,-. De basisprijs hangt af van het soort website dat u besteld. (de verschillende soorten websites ziet u bij 'bestellen'.  Bij derze website krijg je twee pagina's en wordt hij volledig geüpload. Voor elke hoofdpagina die je erbij wilt kost dat €60,-. Voor elke subpagina die je erbij wilt kost dat €10,-.Bestellen


HOE GAAN WIJ TE WERK?


U VULT DE VRAGENLIJST IN.

Wij vragen u een vragenlijst in te vullen. Hierin vragen wij u om uw gegevens zodat we met u contact kunnen opnemen als dat nodig is. 
WIJ KOPPELEN TERUG.

Als wij de vragenlijst hebben ontvangen krijgt u per mail een excel bestand toegestuurd. In dit excel bestand kunt u alle teksten en afbeeldingen zetten die in de website moeten komen.
WIJ MAKEN 4 ONTWERPEN.

Wij maken 4 ontwerpen voor uw website. In deze ontwerpen laten wij niet de hele website zien maar de indruk van de website. Deze krijgt u per mail opgestuurd.
U GEEFT UW MEMING OVER DE ONTWERPEN.

U kiest 1 ontwerp waar u zich helemaal vrolijk bij voeld. Wij passen dit ontwerp aan totdat u helemaal tevreden bent.
WIJ BOUWEN DE WEBSITE.

Als u helemaal tevreden bent met het ontwerp gaan wij de website bouwen. Als wij klaar zijn met het bouwen van de website kunt u het ontwerp niet meer aanpassen.
WIJ ZETTEN DE WEBSITE ONLINE.

U kunt in de vragenlijst kiezen of u alleen de website wil laten bouwen, of dat wij hem ook meteen online zetten. Als u alleen de website wil laten bouwen krijgt u het website bestand opgestuurd. Als u hem ook meteen online wil hebben kunt u kiezen uit verschillende domeinen. Welk domein u wilt kunt u aangeven in de vragenlijst.